Декорация на стена със стикери – възможност да разнообразим дома си

Декорацията на домашните стени със стикери – възможност да разнообразим дома си по всяко време и с по-малко средства, благодарение на Stickerix.com

Много често ние чуваме фразите: „О, у тях е толкова красиво.“, „Имат прекрасен дом“ , „Домът им е толкава просторен“ и подсъзнателно се замисляме за своя дом. Виждаме пукнатината в стената, на която не сме обръщали внимание до сега, отлепения тапет, който вече започва да ни дразни, надраскания диван, тясната и едноцветна кухня, „разнообразена“ само от следите от готвене по стените, тъмния и прихлупен коридор и решаваме, че вече е време да обновим и разширим дома си.

Във втората част на статията вижте галерия с най-красивите и оригинални декорации на стени посредством ПВЦ стикерите.

Решението е чудесно, но тогава възниква вечния въпрос: „Колко ще ни струва това?“. Започваме да пресмятаме. Средствата не достигат за всичко. И започваме да се колебаем дали да закупим нови мебели, дали да сменим тапетите, кое ще ни донесе повече уют и красота. Ами разширяването на кухнята и коридора. Кое да бъде първо? За какво ще ни стигнат средствата?

И си задаваме въпроса: „Няма ли някакъв начин с по-малко средства да разнообразим дома си, да направим желания ремонт навсякъде и постигнем исканият ефект?“

Отговорът ни дава Stickerix.com и той е – Да, има и решението са вече станалите толкова популарни стикери за интериорна декорация на стени.!

Те са изключително разнообразни:
по предназначение – за баня, за спалня, за кухня и трапезария, за стъкло и витражи, за тапети и латекс, за мебели и други;
по големина, което е гаранция за успешно покриване както на малки, така и на по-големи пукнатини и драскотини в стената, петна в кухнята, разкъсани или изцяло липсващи части от тапети.
по цвят – богатата цветова гама – всички основни цветове и редица техни нюанси и разновидности, гарантира успешното тониране и синхронизиране с всякакви тапети и мазилки;
по тематичност – различни надписи и знаци, природни и етно мотиви, музикални мотиви и всякакъв род декорации за стени.

Това разнообразие, съчетано с качествените материали на изработка на pvc стикерите и с възможността им за бързо и лесно залепване, гарантира разнообразието на дома с по-малко средства, от който и да е ремонт или покупка на нови мебели.

Всички варианти за подобряване на интериора чрез иновативните декорации за стена вижте тук.

Но остана неразрешен още един въпрос – създаването на простор в дома. Не се бойте няма да се налага да се събарят и изграждат нови стени защото Stickerix.com имат решение и за това. Освен обикновените стикерите за декорация, които при правилен подбор и съчетаване могат да създадат усещане за по–широко пространство, незаменим помощник за създаване на разнообразие, лекота и простор в дома са декоративните огледални стикери за стена. Това са иновативни самозалепващи се проскости, изработващи се от 100% огледална акрилна смола с висококачествени отразителни свойства. Подходящи са за всякакви помещения. Бързото им и лесно монтиране и демонтиране ги прави изключително функционални.

Съвременните методи за декорация на стени няма да подмина и детската стая на вашето хлапе. В сайта на Стикерикс ще откриете специална категория „Стикери за детската стая“, където разнообразието и цветовете са повече от вълшебни.

Горепосочените параметри и особености на стикерите за декорация на стени превръщат Stickerix.com в наш незаменим помощник при разрешаването на един от най–сложните житейски проблеми – разнообразяването и разширяването на дома с по-малко средства.

Оригинални декорации за стени посредством ПВЦ самозалепващи се стикери.