Покажете любовта си с бижута

Много хора показват любовта си, давайки подарък или някакъв символ. Бижутата са много специални за жените, защото те символизират любов и загриженост. Може би няма жена, която да не иска да получи златен накит, обеци, гривна или пък сребърно колие и обеци, защото в нейните очи това означава много. Някой мъже поръчват дори и диамантени украшения, за да покажат, че се интересуват от определена дама и искат да го впечатлят. Повечето мъже показват своята симпатия чрез стилно и красиво бижу.

Някой бижута имат традиционни значения. Златото например символизира власт, сила, богатство, разкош и тежест в обществото. Един човек може да подари бижу от злато, когато случаят е много специален, дамата е на по-улегнала възраст или просто е почитателка на този благороден метал.

Среброто са израз на любовта. Този благороден и нежен метал в наши дни може да се намери в почти всички бижута. Има дори комбинирани украшения между сребро и злато или сребро и бяло злато.

Много е полезно да се научи и езика на минералите, за да не се изпада в комични ситуации. Всяко украшение, което се комбинира с минерал или скъпоценен камък става истински амулет за притежателя си, носи неговата сила и го подкрепя, превръща се в част от неговото его и съдба. Освен това повечето минерали имат лечебни или дори окултни свойства. По тази причина изборът на бижу със скъпоценен камък или минерал е още по-трудна и отговорна задача.

Подарък сребърно или златно бижу за любимият човек без повод е идеалният начин да му покажеш, че постоянно мислиш за него и той е в сърцето ти. Затова мъже, не чакайте да има специално събитие за да подарите пръстен, гривна или верижка на жената, която обичате.

Качествените и модерни бижута струват много, особено в сравнение с други подаръци, но тяхната стойност е безценна и във времето може дори да се покачи. Това е един романтичен жест, който разтапя женското сърце. Всеизвестно е, че жените обичат модните аксесоари… това е факт, който никой не може да оспори. Ако искате да спечелите момичето на мечтите си това е най-лесният начин. Вместо да го затрупвате с купища скъпи подаръци и подарете един единствен но, такъв който да я впечатли за цял един живот с вас. Така тя ще се усмихне и ще разбере че я обичате. Останалото както се казва е история.

Вашият коментар