Въздушни възглавници – ремонт и рециклиране в София

В автосервиз Ес Матик предлагаме рециклиране/ремонт на въздушни възглавници на различни марки автомобили. Практически, това се състои в замяна на старата ви въздушна възглавница с нова такава, без да е необходима цялостна смяна на въздушното окачване на автомобила.

Въздушното окачване на модерните автомобили превръща шофирането с тях в истинско удоволствие за собствениците. Във всеки един момент те могат да регулират нивото на колата, осигурявайки си оптимално сцепление с пътната настилка, а също и възможността да се придвижват в по-неблагоприятни терени и условия.

Един от най-нашумелите със своето въздушно окачване модели на Porsche, например, е Cayenne Turbo. То разполага със специална електронна система PASM (Porsche Active Suspension Management), което осигурява постоянна позиция на автомобила с възможност за самонастройка и управление на височината. С нея, според настилката на пътя, можете да избирате между три различни режима: комфорт, спорт или спорт плюс. Освен това, благодарение на специално вградения в багажника бутон за товарене, имате възможността да смъкнете задната част на автомобила допълнително с цел по-лесното поставяне на багаж в него.

рециклиране на въздушни възглавници

Ако подозирате, че въздушното окачване на вашия автомобил не е в изправност, автосервиз Ес Матик в София ще установят къде е проблема и ще ви предложат най-изгодната за вас опция за неговото отстраняване. Много собственици на автомобили се притесняват, че смяната на въздушно окачване излиза скъпо, което е наистина така. При нас обаче, имате възможност да подмените само отделни компоненти от системата, осигурявайки си перфектно окачване на автомобила на много по-достъпна цена. В случаите, в които имате проблеми само с въздушните възглавници, въздушните амортисьори или клапаните, ние ще подменим само тях, спестявайки ви огромна част излишни разходи.

Рециклирането на въздушните възглавници на вашия автомобил е по-препоръчително от замяната им с части втора употреба, които никога няма да узнаете през какво са минали и какво е реалното им състояние. Рециклирайки въздушните възглавници и амортисьори при нас, вие получавате чисто нови такива с 12 месеца гаранция за качество и надеждност. Гумата, която използваме за въздушните възглавници се произвежда специално за нас и е щампована по специфичен начин. Така винаги ще можете да сте сигурни, че получавате нова, а не втора употреба или залепена въздушна възглавница.


От настоящето видео може да узнаете повече за настройките и възможностите на системата Porsche Active Suspension Management, която се вгражда в повечето автомобили с въздушно окачване на Порше.

В автосревиз Ес Матик, който се намира в София се стремят да осигурят качествено и достъпно обслужване за своите клиенти и да им предоставят оптимални условия за ремонт на въздушното окачване на автомобила. Ето защо нашите работници са специално подбрани и специализирали в рециклиране и ремонт на въздушни възглавници и въздушно окачване на най-различни марки автомобили.